Sign In  |  Register  |  About Corte Madera  |  Contact Us

Corte Madera, CA
September 01, 2020 10:27am
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Corte Madera

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

Vil den nye memecoin Copium blive den næste krypto til at eksplodere efter Pepe Coin?

--News Direct--

Kryptovaluta lader til at have fået sin tilbagekomst og det samme er gældende for memecoins med eller uden use cases. Pepe Coin er et af de seneste eksempler på memecoins, der er eksploderet i værdi, men nogle nye, kunne overgå dette projekt.

En coin, der er i kikkerten hos mange, er Copium. Om Copium er den næste Pepe Coin, kan være svært at svare på, men prishistorikken er allerede værd at nævne. Specielt de sidste 24 timer har været interessante at følge, da Copium i går annoncerede token burn på i alt 300 millioner tokens, der udgør 30% af den samlede forsyning.

Køb $Copium i dag

Copium burns

Det lader til, at teamet bag er begejstrede for at opretholde prisen på Copium tokens. Derfor har de sat burns i værk, der skal være med til at øge efterspørgslen og sænke udbuddet. Dette vil alt andet lige få prisen i vejret, men intet er selvfølgelig sikkert.

Copium har indtil videre lovet burns, der svarer til 300 millioner tokens som nævnt ovenfor. Derudover har de annonceret tilbagekøb af tokens, der skal burnes. Det har været med til at øge hypen for projektet og danne grundlag for flere prisstigninger.

Hvis Copium bliver den næste Pepe Coin, vil der være store prisstigninger i vente. Selvom Copium har oplevet store afkast allerede, så har projektet fortsat en lav markedsværdi sammenlignet med Pepe, Shiba, Doge og lignende memecoins, der har leveret fænomenale afkast.

Copium kurs

Copium ligger stadig på en kurs langt under $1, men det kan være mere relevant at forholde sig til markedsværdien, da prisen pr. token er så lav.

Kryptoanalytikere spår stigninger på over 1000%, men nogle fans mener, at dette projekt kunne gå langt højere. Copium kunne sagtens have rundet en markedsværdi på 100 millioner dollars inden udgangen af dette år. For at dette skal kunne ske, skal alt gå i Copiums retning og hypen om memecoins skal opretholdes.

Det er en optimistisk prognose og det er vigtigt at være opmærksom på, at en memecoin som denne til enhver tid kunne ramme $0 i kurs.

Køb Copium

Copium afsluttede for nylig deres unikke presale, der var mere lavet som et privat frasalg af tokens. Kun 200 var inviteret til at investere, og hver investor kunne investere for op til 1 ETH. I dag er Copium børsnoteret på en række børser, der inkluderer Uniswap.

Hvis du er interesseret i at investere, kan du gå til Uniswap og oprette en konto, der ikke tager mere end 2 minutter. Efterfølgende skal du finde handelsparret ETH/Copium. Hvis du ikke ejer ETH, skal du have anskaffet dig dette først.

Køb $Copium i dag

Bør du investere i Copium?

Om Copium kunne være en god investering, kommer an på rigtigt mange forhold. Først og fremmest skal det passe til ens portefølje og ens investeringsprofil, risikoprofil og strategi. Vi understreger, at vi ikke anbefaler køb af denne kryptovaluta.

Små kryptoprojekter kan for nogle være en god måde til at få mere volatilitet og større potentielt upside i porteføljen, men man bør være påpasselig med at smide for mange penge i projekter som Copium.

Køb $Copium i dag

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer. Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/vil-den-nye-memecoin-copium-blive-den-naeste-krypto-til-at-eksplodere-efter-pepe-coin-806486410

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Copyright © 2010-2020 CorteMadera.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.